Hoesjes iPhone

Een hoesje gemaakt van thermoplastic polyurethaan (TPU). Door dit dempende materiaal is uw iPhone helemaal geschermd tegen vallen. De opstaande randen aan de voorkant (bumpers) zorgen ervoor dat niet het scherm, maar het hoesje de klap zal absorberen bij een val op een glad oppervlak. In combinatie met een screen protector is uw toestel écht goed beschermd!

Prijs: €12,50

Een hoesje gemaakt van polypropyleen (PP). Door dit dunne materiaal voelt u niet dat er een hoesje om uw iPhone zit en voelt u toestel aan zoals het design dit bedoeld heeft. Door dit dunne laagje over de achter- en zijkant van uw iPhone, worden deze kanten volledig beschermd tegen krassen in bijvoorbeeld een broekzak. Indien u ook wenst het scherm te beschermen, schaf dan ook een screen protector aan, zodat uw toestel volledig beschermd is tegen krassen.

Prijs: €10

Een hoesje gemaakt door Lenuo van polyurethaan leer en polycarbonaat. Door de combinatie van deze polymeren voelt dit hoesje erg fijn aan. Ook zorgt dit materiaal ervoor dat uw toestel in dit hoesje shock- en scratch resistance is. Doordat het ook de voorkant van uw iPhone beschermd, kan een screen protector zelfs overbodig zijn. 

Prijs: €15

Neem altijd even contact op om te vragen over de beschikbaarheid van de producten die geschikt zijn voor uw iPhone.